Direct naar de inhoud van deze pagina

Hoe werkt het?

Iedereen kan wel eens extra vrijwillige hulp gebruiken voor bijvoorbeeld een klusje in huis, de tuin of een extra hand bij het doen van boodschappen. Heb je hulp nodig bij het organiseren van een activiteit of wil je er graag eens met iemand op uit. Wellicht is het eenmalig of misschien voor langere tijd, alles kan en alles mag! Veel bewoners en vrijwilligersorganisaties kunnen én willen je graag helpen.

Op Horstaandemaasvoorelkaar.nl zie je snel en gemakkeijk voor wie je iets kan betekenen. De site werkt eenvoudig en is bovendien gratis.

Hoe werkt het?

Om gebruik te maken van Horstaandemaasvoorelkaar.nl, maak je eerst een account aan. Aanmelden is gratis, vrijblijvend én het vergroot de betrouwbaarheid en veiligheid van Horstaandemaasvoorelkaar.nl. Het duurt slechts een paar minuten. Daarna kun je op 2 manieren vraag en/of aanbod vinden:

1. Plaats jouw vraag en/of aanbod. Bewoners en organisaties in jouw buurt worden daarna, door het slimme e-matchingssysteem van Horstaandemaasvoorelkaar.nl, automatisch van jouw vraag op de hoogte gesteld. Wanneer zij interesse hebben, nemen zij contact met jou op.

2. Reageer zelf op het aanbod en/of de vraag van bewoners en organisaties. Er zijn al veel mensen en organisaties in de buurt die hun talent of dienst hebben aangeboden en wachten op een vraag die past bij het aanbod. Spreekt de bewoner of organisatie jou aan? Neem dan contact met hen op!

Vraag en/of aanbod gevonden?

Horstaandemaasvoorelkaar.nl zorgt voor een betrouwbare, anonieme en veilige omgeving om online met elkaar in contact te komen. Je kiest zelf hoe je daarna verder wilt.

Tip van Horstaandemaasvoorelkaar.nl: Plan een kennismakingsgesprek met de andere persoon. Hierin ontdek je of jullie een klik hebben en kun je elkaars wensen en behoeften bespreken.

Vragen?

Wil je eerst nog iets meer weten? Bekijk dan de Veelgestelde Vragen.
Ook staan wij bij vragen altijd voor je klaar, neem dan hier contact met ons op.